Individu

Als je niet in balans bent kan zich dat op allerlei manier uiten. Je bent bijvoorbeeld niet tevreden over je gewicht, maar het lukt je niet om op je streefgewicht te komen. Of je bent futloos, maar je weet niet precies waardoor. Of je bent niet tevreden met wat je nu doet, maar weet niet wat je anders wil. En als je het weet, lukt het niet om je doel te bereiken. 

GoTji biedt ook op individueel niveau een integraal aanbod. Hierbij komen de fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele aspecten en de onderlinge afhankelijkheden aan bod. Doordat je je bewust wordt van je huidige gedrag en leefstijl, je gedachten en overtuigingen, gevoelens en emoties wordt helder waar er disbalans bestaat. De volgende stap is hier actief op te acteren.

De combinatie van mindfulness en beweging  is een laagdrempelige manier om op een eenvoudige manier je stress niveau te verlagen en meer te leven en te genieten in het hier en nu. Lees meer over Mindful Bewegen en misschien is dan een van de 5-weekse cursussen Mindful Walk/Walk2Jog/Run iets voor jou. Voor ieder tempo is er een geschikte cursus. 

Met een individueel Coachtraject Leefstijl & Vitaliteit kun je met specifieke coachvragen  onderzoeken hoe je meer in balans kunt komen. Hierbij kan het zowel gaan om een veranderwens op het fysieke vlak (gewicht verliezen), persoonlijke issues als werkgerelateerde vragen.