Gelukkig zijn met jezelf

Neem de regie en voel de energie!

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?

Je staat voor de spiegel en kijkt naar jezelf. Wat zie je, wat denk je en wat voel je? 

 • Je voelt stress. Het is al te lang te druk op je werk. Je hebt het gevoel er  niet meer lekker op je plek te zitten.
 • Je ziet een lusteloos en moe persoon zonder energie. Je zit tegen een burn-out aan of zit daar middenin. 
 • Je ziet een twijfelaar. Je weet niet wat en hoe je moet kiezen, je vraagt je af wat je wilt met je leven, je werk, je relatie.
 • Je vindt je zelf te zwaar. Je hebt geprobeerd om af te vallen maar het lukt niet. Je eet ongezond en beweegt te weinig. 
 • Je ziet een roker, gevangen in haar/zijn verslaving. Je wilt stoppen met roken!
Vitale vrouw

Je weer vitaal voelen

Vitaliteit staat voor levenskracht, energie. Vitale mensen bruisen van de energie, voelen zich krachtig en fit, weten wat ze willen en zitten goed in hun vel. Ook zijn ze productiever en gelukkiger.

Op dit moment voel je je minder vitaal en vind je het lastig om daar iets in te veranderen. Misschien weet je wel waar je energie weglekt of waar je last van hebt, maar weet je niet goed wat je daaraan kunt doen. Of vind je het lastig om jezelf in beweging te zetten om het te veranderen.

Wellicht heb je al verschillende dingen geprobeerd, maar hebben die niet tot het gewenste resultaat geleid. En weet je niet goed wat de volgende stap zou kunnen zijn.

Wat wel duidelijk is, is het gevoel dat er iets moet veranderen. En daar start je liever vandaag dan morgen mee!

Wij kunnen zoveel meer dan we zelf denken. Door goed voor onszelf te zorgen, realistische doelen te stellen en onze energie in de juiste dingen te stoppen gaat het vanzelf weer stromen.

Het vinden van balans

Een paar jaar geleden zag mijn leven er totaal anders uit: een drukke managementbaan, een druk gezin, triatlete, het kon niet op. Het fysiek bezig zijn hielp me om ook geestelijk fit te blijven. Ik vond het zelf wel goed gaan.

Totdat ik werd geconfronteerd met iets waar ik geen rekening mee had gehouden. Mijn zoon viel uit op school en kreeg de diagnose PDD-NOS (een vorm van autisme). Ik was gewend aan het in en uit mijn hoofd gaan met werk en sport, hier wist ik me geen raad mee. 

Lang verhaal kort, ik had het contact met mijn gevoel verwaarloosd. Ik stond weinig stil bij hoe ik me zelf voelde en maakte op dat niveau ook weinig contact met andere mensen. En dat was precies het niveau dat mijn zoon nodig had van mij.

Toen ik hieraan ging werken, kwam ik erachter dat ik ook nooit echt had stilgestaan bij wat ik belangrijk vond in het leven. Ik was altijd maar van de ene naar de andere baan gehold. 

In feite was mijn vitaliteit beperkt, ik was niet in balans.

Door te werken aan mijn balans, ziet mijn leven er nu totaal anders uit. Het gaat goed met mijn zoon, ik doe werk waar ik enorm veel energie van krijg en ik voel me zowel fysiek als mentaal beter dan ooit. En ik doe nog steeds triatlons.

‘Balans’ is mijn sleutelwoord en ik help je graag om die ook weer te vinden!

In balans
Yes! Openstaan voor veranderingen.

Positieve veranderingen

Werken aan een bepaald onderwerp dat belangrijk voor je is, brengt automatisch positieve veranderingen met zich mee op andere vlakken. En dit zorgt weer voor een goede balans! Ga maar na:

“Ik heb Roos ervaren als een zeer empathische, doelgerichte en professionele coach, die weet waar ze het over heeft. Ook gaf het inbrengen van haar persoonlijke verhalen het gevoel dat ze begrijpt: ‘de strijd is soms echt’. Ze is geweldig!” (Svenja over het Integraal leefstijltraject)
“Het belangrijkste is dat Roos mijn mind-set heeft veranderd om een gezonde leefstijl te kunnen opbouwen. Ze heeft me veel inzicht gegeven in mijzelf, waardoor ik me bewust ben geworden van de keuzes die ik maak. Hierdoor ben ik in staat andere keuzes te maken. Ik ben haar erg dankbaar.” (Katie over het traject: Gezond afvallen)
“Wauw! Het traject van loopbaan coaching was een grote eye-opener voor mij. Roos heeft me meegenomen op reis; terug naar mijn eigen wereld. Waar het ooit begon, waar ik niets ‘moet’ maar vooral ‘wat ik wil’ en wat ik kan doen met dingen die op mijn pad komen. Ze heeft me weer kennis laten maken met mijzelf en dat vond ik verrassend maar zeker ook emotioneel. Want, ineens ben ik op een bepaald punt in mijn leven meer vast geroest geraakt in bepaalde patronen, denkwijzen en ontwikkeling. Ik ben Roos heel dankbaar; ik heb weer inzichten, perspectief en ik weet weer waar ik voor sta in de arbeidsmarkt.”(Tamara over haar loopbaantraject)

Aanpak

Vitaliteit gaat over in balans zijn. Daarmee bedoel ik niet alleen dat je fysiek fit bent. Als mens zijn wij meer dan een lichaam, we zijn een geheel van lichaam, ziel, gedachten en emoties. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. 

Problemen die zich voordoen op een bepaald vlak worden vaak veroorzaakt door onderwerpen op een ander vlak. Daarom is een integrale aanpak van de verschillende aspecten van belang. Het antwoord op jouw coachvraag ligt vaak niet voor de hand, anders had je het zelf al gevonden.
 
Als ik met je aan de slag ga, gaan we op zoek naar de oorsprong van jouw vraag. Bewustwording van gevoel, gedrag en gedachten geven inzicht, waardoor het mogelijk wordt om te veranderen.  Soms ben je je niet bewust van bepaald gedrag, omdat het iets is dat je al zolang doet. Onbewust kan dit iets zijn wat je nu in de weg staat, waardoor je voor je gevoel je doel niet kunt bereiken. 
Balansmodel
Bron: MARK Academy voor Leefstijl en Vitaliteit 2017

Aanbod

Wellicht ben je gewend om altijd je eigen boontjes te doppen. Maar soms kan het heel fijn zijn om een steuntje in de rug te krijgen. Net even dat zetje dat je nodig hebt om weer de goede weg te vinden.

Mijn aanbod: 

Loopbaancoaching

459*
 • 4 coach-sessies (60 minuten)
 • Afgestemd op jouw persoonlijke coachvraag
 • Online (via Zoom)
 • Resultaat: je hebt inzicht in jezelf, je weet wat je wilt met je werk en welke eerstvolgende stappen je gaat zetten.

Burnout coaching

variabel
 • Burnout coaching is een traject op maat, afhankelijk van jouw specifieke situatie: zit je tegen een burnout aan, maar ben je nog aan het werk? Of zit je er vol in en heb je je ziek gemeld? Dit zijn verschillende situaties die een andere aanpak vragen.
 • Onderdelen van het traject zijn bijvoorbeeld (afhankelijk van jouw situatie): ontspanning en fysiek herstel , verwerven van inzicht, begeleiding bij re-integratie en nazorg.
 • Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan zodat we de route kunnen bepalen. Op basis daarvan maak ik een passend voorstel voor je.

Leefstijl & Vitaliteit

575*
 • Intakegesprek (60 minuten)
 • 6 follow up coach-sessies (30 minuten)
 • Adviezen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaap
 • Resultaat: je hebt Inzicht gekregen in je eigen gewoontes op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaap. Je hebt nieuwe gezonde gewoontes geleerd die je kunt toepassen en vasthouden - ook na de coaching - en die leiden tot een verbeterde vitaliteit.

Stoppen Met Roken - Traject

345*
 • Intakegesprek (1x30 minuten)
 • Voorbereiden stopmoment (2x15 minuten)
 • Opvolging na stopmoment (2x15 minuten)
 • Leefstijl na stoppen met roken (1x30 minuten)
 • Opvolging leefstijl na stoppen met roken (2x15 minuten)
 • Resultaat: Je bent gestopt met roken en weet wat je te doen staat om niet terug te vallen. Daarnaast heb je handvatten voor een gezonde leefstijl
 • Eenmaal per kalenderjaar (januari t/m december) vergoedt je zorgverzekeraar een (deel van een) stoppoging. Iedere zorgverzekeraar hanteert daarvoor verschillende voorwaarden. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Losse coachingssessie

125*
 • Heb je behoefte om te sparren, dan is een losse coachingssessie een prima manier om je gedachten te ordenen.
 • Resultaat: je hebt nieuwe inzichten en handvatten waarmee je verder kunt.

*Genoemde prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Jij hebt het stuur in handen!

Veranderen is niet altijd makkelijk en soms heb je net even dat zetje in je rug nodig van iemand die met je meekijkt.

Ik help jou je doelen scherp te krijgen en deze te bereiken. Investeer in jezelf en kies voor verandering!

Kan ik iets voor je betekenen? Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over:

Stuur