Gesubsidieerde trajecten voor Training en Coaching

Persoonlijke ontwikkeling met overheidssubsidie

Overheidsubsidie

Wist je dat de overheid verschillende subsidies voor training en coaching ter beschikking stelt om je te ondersteunen in jouw ontwikkeling? Zo word of blijf je goed inzetbaar op de arbeidsmarkt. Deze subsidie kun je bijvoorbeeld inzetten om:
 
 • meer inzicht in jezelf te krijgen. Weet je niet goed wat je wil? Loop je elke keer tegen dezelfde dingen aan en wil je onderzoeken waar dat aan ligt? Wat zijn je talenten en drijfveren? Geef je carrière een boost!
 • te ontdekken wat je nu echt wilt qua werk. Is ICT misschien iets voor jou? Probeer het uit!
 • te ontdekken hoe je een burn-out kunt voorkomen en je natuurlijke balans weer terug te krijgen
 • een onweerstaanbaar CV én LinkedIn profiel te maken, zodat jij je kunt onderscheiden van de rest.
 • een E-commerce expert te worden!
 • je te certificeren tot DISC en Drijfverenspecialist, zodat jij anderen hierop kunt coachen en begeleiden.
 • future fit te worden, ofwel beter voorbereid te zijn op een toekomst waar niets zeker is, behalve verandering.

Kies het traject wat bij jou past!

Werkenden én werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Deze subsidie kun je inzetten om het CarrièreBoost Programma te volgen. Afhankelijk van jouw ontwikkelingsbehoefte kun je kiezen uit verschillende trajecten. Klik voor meer informatie en aanmelding op een van onderstaande buttons. 

De DISC en Drijfverentraining en het Future Fit programma zijn apart gesubsidieerde programma’s (anders dan STAP en zijn specifiek bedoeld voor coaches en HR professionals. 

CarrièreBoost Programma (waarde € 1.753,-)

Dit is een loopbaantraining waarin jij jouw volgende stap helder krijgt. De training is gericht op het verkrijgen van zelfinzicht, waardoor je beter weet wat je wilt en wat je waard bent. De kans om een baan te vinden die bij jou past neemt daardoor toe! Dus ben je momenteel werkzoekend, kijk je om je heen en/of wil je weten wat je nu echt wilt? Dan is dit voor jou de perfecte training.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen, werkend en niet-werkend, die ouder is dan 18 jaar en nog geen AOW ontvangt.

Resultaat

Na het volgen van deze training: 

 • heb je je algemene inzetbaarheid vergroot: zelfkennis leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling, vermindering van stress, en groeiend zelfvertrouwen, waardoor je beter inzetbaar blijft
 • heb je  zowel je sociale als leiderschapsvaardigheden verbeterd.
 • heb je meer zelfvertrouwen en ben je effectiever, omdat je precies begrijpt wat voor jou belangrijk is en wat jij anderen te bieden hebt.

Praktische informatie

Het hoofdprogramma bestaat uit 10 online opdrachten, waarin jij de voor jou belangrijke aspecten ontdekt voor duurzame inzetbaarheid. Onder andere een DISC en een Drijfverenanalyse maken onderdeel uit van deze opdrachten evenals een 360 graden feedback. Jouw persoonlijke coach begeleidt je gedurende 3 uur in dit programma en bespreekt de inzichten en testresultaten met jou. Daarnaast kun je naar keuze als voorproefje, voordat je met het hoofdprogramma start, ook deelnemen aan de Droombaanreis. 

Het voorproefje en het hoofdprogramma, goed voor een gezamenlijke waarde van € 1.753,- worden met de STAP subsidie volledig kosteloos aangeboden. De eerstvolgende mogelijkheid om de subsidie aan te vragen is op 1 juli vanaf 10 uur. Let op: deze subsidie dien jij zelf aan te vragen, maar uiteraard helpen we je hierbij. Zodra jij je aanmeldt, gaan we voor je aan de slag en ontvang je een aanmeldingsbewijs. Dit heb je op 1 juli nodig als je de subsidie aanvraagt. Jij kunt indien gewenst direct al aan de slag met de Droombaanreis. Zodra de subsidie is aangevraagd en goedgekeurd, kun je ook het hoofdprogramma vanaf 1 augustus GRATIS volgen.

Let op: ook hier is het aantal plekken beperkt. Zorg er dus voor dat je je voor die tijd aangemeld hebt, zodat je op tijd het benodigde aanmeldingsbewijs van ons ontvangt én zet 1 juli vast in je agenda. De ervaring leert dat de plekken binnen 2 dagen vergeven zijn.

Ja, reserveer mijn plek!

Ik vergroot graag mijn zelfkennis, zodat ik hiermee mijn carrière een boost kan geven en wil bij de eerstvolgende gelegenheid op  1 juli de STAP subsidie hiervoor aanvragen. 

Mijn carrière kan een boost gebruiken, ik meld me aan!

Toekomst in de ICT?

Ben je nieuwsgierig of werken in de ICT iets voor jou is? Of vind je het interessant en zou je je er verder in willen verdiepen?

De ICT is een breed werkveld en met name als je nog geen ervaring hebt is het lastig om te bepalen waar je het best zou kunnen beginnen, of wat je überhaupt leuk zou vinden om te doen.

In deze oriëntatietraining komen allerlei verschillende onderdelen aan bod: programmeren in verschillende talen, hoe is het om te werken in de IT, het maken van websites, cybersecurity en nog veel meer! Je doorloopt dit programma zelfstandig met online leermodules. Daarbij heb je een persoonlijke coach die jou begeleidt bij je traject.  

Voor wie?

Dit is een superinteressante training als je wilt weten hoe het is om te werken in de ICT en alvast inhoudelijke kennis wilt opdoen.

Resultaat

Na het volgen van deze training: 

 • heb je geleerd te leren en heb je de leervaardigheid en de ‘groei-mindset’ die daarvoor nodig zijn
 • ben je bekend met verschillende programmeertalen
 • weet je meer over onderwerpen als: de cloud, CRM, growth hacking, cybersecurity, WordPress, data analytics en data science
 • heb je een goed beeld wat de ICT inhoudt
 • heb je voor jezelf een IT-loopbaanpad uitgestippeld!

Praktische informatie

Het programma bestaat uit ongeveer 60 uur online zelfstudie. Tijdens je studie krijg je toegang tot de zelfstudie-community. Daarnaast krijg je 3 uur een-op-een coaching van een coach.  

Met het STAP budget kun je deze oriëntatietraining gratis volgen! Het STAP budget kan per 1 juli aangevraagd worden. Hiervoor heb je een aanmeldingsbewijs nodig, welke je ontvangt als je je hebt aangemeld voor de training. 

Ja, reserveer mijn plek!

Ik ben nieuwsgierig of werken in de ICT iets voor mij is en wil bij de eerstvolgende gelegenheid op  1 juli de STAP subsidie hiervoor aanvragen. 

Ik wil me graag oriënteren in de ICT, ik meld me aan!

Anti-stress en Burn-out programma

Hoe is het met jouw balans?

Als je last hebt van stress kun je dit aan verschillende symptomen herkennen: fysiek (gespannen spieren, hoofdpijn, slecht slapen), mentaal (vergeetachtig, niet kunnen concentreren), emotioneel (prikkelbaar, piekeren, futloos voelen) en/of gedrag (snauwerig, terugtrekken, ’troost’ zoeken in eten, drinken of andere genotsmiddelen.

Is dit herkenbaar? Dan is het tijd om in te grijpen en te voorkomen dat je richting een burn-out beweegt. In dit programma word je je bewust van je eigen balans en krijg je handvatten aangereikt om jouw stress en burn-out risico te verlagen.

Voor wie?

Dit is een interessant programma voor jou als je merkt dat je last hebt van meerdere van de bovengenoemde symptomen.

 

Resultaat

Na het volgen van deze training: 

 • herken je de stress signalen
 • heb je grip op je stress en heb je meer veerkracht
 • heb je verschillende handvatten gekregen om de druk kunt verlagen
 • weet je hoe je kunt ontspannen door middel van ontspanningsoefeningen 

Praktische informatie

Je krijgt gedurende 12 maanden toegang tot een serie van online modules waarmee jij je traject op eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast word je gekoppeld aan een ervaren stress- en burnout coach waar je 3 uur (online) coaching van krijgt.  

Met het STAP budget kun je deze oriëntatietraining gratis volgen! Het STAP budget kan per 1 juli aangevraagd worden. Hiervoor heb je een aanmeldingsbewijs nodig, welke je ontvangt als je je hebt aangemeld voor de training. 

Ja, reserveer mijn plek!

Ik wil graag werken aan het verlagen van mijn stressniveau en wil bij de eerstvolgende gelegenheid op   juli de STAP subsidie hiervoor aanvragen. 

Ja, ik wil graag werken aan het verlagen van mijn stressniveau en meld me aan!

Een onweerstaanbaar CV en LinkedIn profiel

Vind jij het ook zo lastig om een een goed CV te maken en een LinkedIn profiel waarmee je jezelf professioneel neerzet? Je bent niet de enige. Veel mensen hikken hier tegenaan en kopiëren dan maar een een voorbeeld van iemand anders. Daarmee loop je het risico dat jij op die ander lijkt en waarom zou een werkgever dan voor jou kiezen? 

In deze training leer jij op hoe jij op een onderscheidende manier je CV en LinkedIn profiel kunt maken.

Voor wie?

Als je op zoek bent naar een baan, is het des te belangrijker dat je CV en LinkedIn profiel op orde zijn. Merk jij dat je vaker niet dan wel wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Of weet je niet zo goed wat je in je CV en je LinkedIn profiel moet zetten? Dan is dit een hele nuttige training, waar je veel profijt van zult hebben.

Resultaat

De basis van een goed CV en LinkedIn profiel is goed te weten waar je voor staat. Na het volgen van deze training:

 • is jouw zelfkennis op een dusdanig niveau dat je dit kunt inzetten om het op de juiste manier op de bühne te krijgen
 • begrijp je hoe onderscheidend jij bent en kun je dat ook delen
 • heb je alle bouwstenen helder om een onderscheidend CV en LinkedIn profiel te maken
 • ben je op de hoogte van de verschillende designs en stijlen die er zijn om je CV te maken.

Praktische informatie

De training bestaat uit twee online modules: “Een onweerstaanbaar CV” en “Een onweerstaanbaar LinkedIn profiel”. Je kunt deze training gratis volgen als je hiervoor het STAP budget inzet. De eerstvolgende mogelijkheid om het STAP budget aan te vragen is 1 juli.

Ja, reserveer mijn plek!

Ik wil graag mijn kans op een droombaan vergroten met een onderscheidend CV en LinkedIn profiel. Graag maak ik van de eerstvolgende gelegenheid gebruik om het STAP budget aan te vragen zodat ik deze training GRATIS kan volgen! 

Ja, ik meld mij aan voor een onderscheidend CV en LinkedIn profiel!

Laat je omscholen tot E-commerce specialist!

Online shoppen is meer en meer de standaard. De bedragen die mensen besteden aan online aankopen is de laatste jaren enorm gestegen en de verwachting is dat dit door zal groeien.

Er is enorm veel aanbod. Dus als jij verkoopt, wat heb je nodig om succesvol te zijn? Wat is de winnende strategie van succesvolle webwinkels? In deze cursus leer je wat je moet weten om succesvol te kunnen zijn in de E-commerce

Voor wie?

Dit is een interessant programma voor jou als je erover denkt om een eigen webwinkel te starten.

 

Resultaat

Je weet wat er bij komt kijken als je in de E-commerce aan de slag gaat en weet welke succesfactoren er zijn:

 • je hebt de juiste E-commerce mindset
 • je hebt aan je eigen merk gebouwd
 • je weet hoe je met China zaken kunt doen
 • je weet van welke platforms je gebruik kunt maken
 • je hebt contacten met like-minded e-commerce professionals en hebt gebruik gemaakt van advies van e-commerce experts

Praktische informatie

De training bestaat uit een aantal online modules die je zelfstandig doorloopt. Je krijgt ook toegang tot een community, waarbij je met andere E-commerce toppers kunt praten en advies kunt vragen aan E-commerce experts. Daarnaast word je begeleid door een E-commerce coach. Je kunt deze training gratis volgen als je hiervoor het STAP budget inzet. De eerstvolgende mogelijkheid om het STAP budget aan te vragen is 1 juli.

Ja, reserveer mijn plek!

Ik wil aan de slag met mijn eigen webwinkel en wil me graag laten omscholen tot E-commerce expert!

Ja, ik meld mij aan om E-commerce specialist te worden!

Verbreed en verdiep je kennis. Leer zoveel als je wil!

Je vindt zoveel dingen interessant waar je wel meer over zou willen weten. Maar het aanbod is beperkt of je moet voor elke training los betalen. Of je start met een training en vindt het bij nader inzien toch niet interessant. Zonde van je geld!

Met de ‘All-you-can-learn Academy’ heb je dit probleem niet meer. Je kunt namelijk kiezen uit meer dan 400 cursussen! Gedurende dit traject kun je gebruik maken van 3 uur coaching. 

Voor wie?

Wil je graag je kennis en skills oppoetsen met veel trainingen en cursussen? Dan is dit een ideaal programma voor jou!

Resultaat

Met dit programma breid jij je kennis en (soft) skills uit zoveel als je wilt! Het aanbod in de Academy is zeer gevarieerd, je kunt voor allerlei onderwerpen trainingen volgen, zoals op het gebied van communicatie, gezondheid, HR, psychologie, persoonlijke effectiviteit, management etc. Kies wat bij jou past, zodat je na het volgen van dit programma je kennis hebt verbreed en/of verdiept op alle onderwerpen die voor jou relevant en interessant zijn.

Praktische informatie

Als je STAP budget is aangevraagd en goedgekeurd krijg je toegang tot de online ‘All-you-can-learn’ Academy. Je kunt zelf kiezen welke trainingen je wilt volgen en doet dit wanneer het jou uitkomt. Je kunt zoveel trainingen volgen als je zelf wilt! Gedurende het programma word je begeleid met 3 uur coaching.

Ja, reserveer mijn plek!

Ik wil graag meer kennis opdoen en zoveel mogelijk leren! Ik wil hiervoor van de eerstvolgende gelegenheid (1 juli) gebruik maken om STAP budget aan te vragen.

Ja, ik wil toegang tot de 'All-you-can-learn' Academy

Opleiding tot DISC en Drijfverenspecialist (waarde € 999)

‘Je ziet de wereld niet zoals die is, maar zoals je bent’.

Iedereen bekijkt de wereld op zijn of haar manier. De DISC-gedragsanalyse geeft inzicht in hoe je dat doet. Welke gedragsstijl heeft jouw voorkeur? In welke omgeving vind jij het prettig om te werken? Waar krijg je energie van? Op welke manier vind jij samenwerken fijn?

De Drijfverenanalyse geeft je inzicht in waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Waar kom jij je bed voor uit? Waar krijg je heel veel energie van? En waarvan juist niet? Waarom raak je sneller geïrriteerd bij bepaalde onderwerpen en bij andere juist helemaal niet?

Voor wie?

Deze training is voor alle coaches en loopbaanbegeleiders: ZZP-ers, in loondienst, werkzoekend of werkeloos.

Resultaat

Met deze training leer jij jezelf beter kennen én word je opgeleid om anderen te helpen zichzelf beter te begrijpen. Na afloop van deze training:

 • heb je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen: wat zijn je drijfveren, wat zijn je valkuilen, hoe communiceer je, wat is voor jou een prettige omgeving
 • weet je waar je energie van krijgt en waarvan juist niet.
 • ben je in staat om de DISC en Drijfverenanalyse bij anderen af te nemen, te analyseren en te bespreken.

Praktische informatie

De training bestaat uit een e-learning waarin je je de theorie eigen maakt, 1,5 dag groepstraining (on line of op locatie) om veel met elkaar te oefenen én aanvullend 1,5 uur individuele coaching om de puntjes op de i te zetten. De groepstrainingen worden vanaf juni ingepland en kunnen tot 31 december 2022 met behulp van de subsidie worden gevolgd. Met de subsidie is deze training compleet GRATIS! De subsidie vragen wij voor je aan.

LET OP: de ervaring leert dat gesubsidieerde (gratis) trainingen vaak snel vol zijn, echter dat mensen daarna niet komen opdagen. Dat vinden we jammer voor de mensen die buiten de boot vallen en wel de training hadden willen volgen. Daarom vragen we bij aanmelding een borg van € 100,-, die je teruggestort krijgt zodra je de training hebt afgerond. Op die manier proberen we de plekken alleen aan de mensen toe te wijzen die ook van plan zijn om de training daadwerkelijk te volgen.

Voor deze training is er een beperkt aantal plekken beschikbaar (880). Wees er dus op tijd bij als je hieraan mee wilt doen!

Ja, reserveer mijn plek!

Ik wil graag een van de 880 gratis opleidingsplekken reserveren tot gecertificeerd DISC en Drijfverenexpert!

Reserveer mijn plek voor de opleiding tot DISC en Drijfverenexpert

Future Fit Learning Programma (waarde € 1.500,-)

Het Future Fit Learning Programma biedt jou een upgrade naar een digitale mindset en de tools en vaardigheden in het online begeleiden van mensen. 

Binnen het programma doorloop je verschillende waardevolle modules en heb je toegang tot een online omgeving boordevol filmpjes over tools en vaardigheden die je kunt gaan uitproberen. 

Voor wie?

De doelgroep voor dit programma zijn coaches, HR Professionals en Learning & Development professionals in loondienst of zelfstandig. 

Je leert online en op afstand te coachen, begeleiden of trainen met inzet van allerhande handige, online tools die hierin beschikbaar zijn.  Ook weet je collega’s te motiveren om bijvoorbeeld bestaande LMS systemen te gaan gebruiken en het kennis niveau van de organisatie op een hoger niveau te tillen.  

 

Resultaat

Na het volgen van het traject:

 • heeft je mindset een digitale upgrade gekregen, je ziet meer en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.
 • ken jij alle beschikbare middelen, platforms, content en software en beheers je datgene wat voor jou relevant is.
 • ben jij een expert in online begeleiden.

Uiteraard krijg je na deelname een certificaat voor aanvulling van je CV.

Praktisch

Binnen het programma krijg je gratis toegang tot de Future Fit Learning Academy. Je krijgt van jouw persoonlijke coach 4 uur coaching om jouw persoonlijke doel in online begeleiden te behalen en 5 uur begeleiding bij het gebruik van de tools, het bespreken van opdrachten en de online leeromgeving. Je doorloopt het programma in je eigen tempo met een maximale duur van 4 maanden.

Het traject ter waarde van € 1.500,- wordt vanuit het ministerie van SZW gesubsidieerd. De subsidie vragen wij voor je aan. De enige voorwaarde die het ministerie stelt voor dit traject is een eenmalige eigen bijdrage van € 250,- dat betaald wordt door de werkgever of door jouzelf. Een no brainer voor wat het programma jou biedt! 

Let op: dit programma loopt tot 31 oktober 2022 en ook hier is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan, zodat je ruim voldoende tijd hebt om het programma af te ronden en je als Digital Learning expert impact kan maken! 

Ja, reserveer mijn plek!

Ik ben coach/HR of L&D professional en wil als Digital Learning expert mijn digitale vaardigheden vergroten en impact maken voor mijn organisatie en collega's

Ik wil een digitale upgrade en meld me aan voor het Future Fit Learning Program!