Management

Als manager zit je altijd in een boot met anderen. Hoewel je in hetzelfde schuitje zit heb je een andere rol en die is niet altijd even makkelijk. Vaak heb je een dubbele rol: enerzijds ben je de stuurman en is er de verwachting dat je een koers uitzet. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor de mensen in je boot. Hoe zorg je dat je de beste mensen aan boord hebt en dat ze samenwerken als een team? 

Goed gedrag doet goed volgen. Je strategische rol als leider in de organisatie en je tactische rol als aanvoerder van het team begint bij jezelf. Hoe goed ben je zelf in balans? 

Het boek The 7 Habits of Highly Effective People geschreven door Stephen R. Covey is alweer 30 jaar oud, maar nog steeds actueel en uiterst toepasbaar. Vele managementboeken die daarna zijn geschreven zijn gebaseerd op dit boek. 

In de 1-daagse workshop ‘Persoonlijk leiderschap‘ worden The 7 Habits of Highly Effective People aan de hand van voorbeelden en ingebrachte cases uitgebreid besproken. Voor als je het boek al een keer gelezen hebt is het een nuttige opfrisser. Voor als je het nog niet gelezen hebt: dit geeft antwoord op heel veel vragen waar je nu mee worstelt. Hetzij privé, hetzij op werkgebied.

De 1-daagse workshop ‘Fysiek Leiderschap‘ gaat in op hoe een evenwichtige persoonlijke balans bijdraagt aan het succes van de organisatie en hoe je deze balans kunt bereiken. Daarnaast wordt gekeken wat wij van (top)sporters en hun coaches kunnen leren.