Als je niet in balans bent kan zich dat op allerlei manier uiten. Je bent bijvoorbeeld niet tevreden over je gewicht, maar het lukt je niet om op je streefgewicht te komen. Of je bent futloos, maar je weet niet precies waardoor. Of je bent niet tevreden met wat je nu doet, maar weet niet wat je anders wil. En als je het weet, lukt het niet om je doel te bereiken. 

Herken je je in een of meerdere van de onderstaande situaties?

 • Je komt elke dag doodmoe thuis van je werk
 • Je bent fysiek te zwaar en wilt al heel lang afvallen, maar dat lukt steeds maar niet
 • Je voelt je ongelukkig maar waardoor weet je niet precies
 • Je slaapt slecht door allerlei zaken waar je over ligt te piekeren
 • Je relatie loopt niet lekker
 • Je neemt je van alles voor om te gaan doen, maar er komt niets van
 • Je hebt conflicten met mensen om je heen, op het werk, thuis, in de familie- of kennissenkring
 • Je voelt je gestrest, hebt een hoge hartslag, vertoont verschijnselen van een burn-outl
Balansmodel
Bron: MARK Academy voor Leefstijl en Vitaliteit 2017

Vitaliteit gaat over in balans zijn. Als mens zijn wij een geheel van lichaam, ziel, gedachten en emoties. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Bij het herstellen van vitaliteit hanteert GoTji een integrale aanpak waarbij aandacht wordt geschonken aan alle aspecten. 

Het balansmodel illustreert dit, waarbij:

 • EQ staat voor Emotioneel Quotiënt
 • SQ staat voor Spiritueel Quotiënt 
 • FQ staat voor Fysiek Quotiënt 
 • IQ staat voor Intelligentie Quotiënt 
 • Daarbij ben jij zelf degene die aan het stuur zit en de acties onderneemt om in de gewenste balans te komen (Pro-activiteit)
Problemen die zich voordoen op een bepaald vlak worden vaak veroorzaakt door onderwerpen op een ander vlak. 

Benieuwd wat GoTji voor je kan betekenen?

Als een of meerdere van de bovengenoemde situaties je bekend voorkomen én je wil hier graag mee aan de slag, investeer dan in jezelf. Afhankelijk van je doel kun je het traject kiezen wat het best bij je past. Als je nog niet zo goed weet wat je precies wilt – je voelt alleen dat er iets moet veranderen – kies dan voor het uitgebreide Intakegesprek integrale leefstijl. We kijken dan samen waar jouw veranderbehoefte het grootst is. 

Trajecten en tarieven

 • Intake Integrale Leefstijl (1,5 uur) € 145,-
 • Intake Voeding en Leefstijl (1,5 uur) € 120,-
 • Coachtraject Integrale Leefstijl: (intake 1,5 uur + 4 vervolgconsults 60 minuten) € 545,-
 • Coachtraject Voeding en Leefstijl (intake 1,5 uur + 4 vervolgconsults 60 minuten) € 445,-
 • Vervolgconsult Integrale Leefstijl (60 minuten) € 115,-
 • Vervolgconsult Voeding en Leefstijl (30 minuten) € 45,-
 • 5-strippenkaart Integrale Leefstijl (60 minuten) € 525,-
 • 5-strippenkaart Voeding en Leefstijl (30 minuten) € 210,-
Intake Integrale Leefstijl

Tijdens de intake maken we, onder andere met behulp van een uitgebreide vragenlijst, de balans op hoe je naar jezelf kijkt op het gebied van IQ, EQ, SQ, FQ en proactiviteit. Als er een disbalans is, bespreken we of dit herkenbaar is en of je hier je doel of veranderwens aan wilt koppelen. Aan het eind van het intakegesprek heb je voor jezelf helder wat je belangrijkste veranderwens is en heb je een aantal aanknopingspunten om daar zelf al mee aan de slag te gaan. Indien gewenst kun je kiezen voor het coachtraject Integrale Leefstijl als vervolg om je te helpen je doel te bereiken. In dat geval zullen de kosten voor de Intake worden afgetrokken van de kosten voor het coachtraject.  Je betaalt dan alleen nog voor de 4 vervolgconsults het bedrag van € 400,-

Intake Voeding en Leefstijl

Tijdens de intake analyseren we je voedings-, beweeg- en slaappatroon. Ook zal er kennisoverdracht over deze onderwerpen plaatsvinden, zodat je begrijpt waarom het goed is om bepaalde veranderingen in je leefstijl door te voeren. Je gaat naar huis met een aantal adviezen die je op weg helpen om je doel te bereiken. Deze adviezen passen specifiek bij jouw leefstijl en zijn daarom makkelijker in te passen. Het idee is dat dit blijvende veranderingen zijn. Omdat veranderen vaak niet van de ene op de andere dag gaat, kan het coachtraject Voeding en Leefstijl helpend zijn om de veranderingen blijvend in je leefstijl te verankeren. Mocht je hiervoor kiezen, dan zullen de kosten voor de intake in mindering worden gebracht op het coachtraject Voeding en Leefstijl. Je betaalt dan alleen nog voor de 4 vervolgconsults het bedrag van € 325,-.

Coachtraject Integrale Leefstijl

Het traject start met een intake, waarin je belangrijkste leerdoelen naar boven komen. We onderzoeken de onderliggende redenen, vaak zijn die niet voor de hand liggend en je zult soms verbaasd zijn over de uitkomsten. Pas als je de onderliggende reden weet, kun je aan de slag.

Gedurende dit traject komen de fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele aspecten en de onderlinge afhankelijkheden aan bod. Doordat je je bewust wordt van je huidige gedrag en leefstijl, je gedachten en overtuigingen, gevoelens en emoties wordt helder waar er disbalans bestaat. De volgende stap is hier actief op te acteren.

Op basis hiervan maken we een plan en kom je in actie. In de vier daaropvolgende sessies begeleid ik je naar je einddoel. Waar nodig komen we letterlijk in actie en zoeken buiten de beweging op.

Dit traject vraagt commitment van jezelf en de absolute wil om te veranderen. Je zult veel over jezelf ontdekken en die inzichten vormen de basis om te kunnen veranderen. Zonder inzicht geen verandering. 

Coachtraject Voeding en Leefstijl

Heb je een afvalwens? Dan is dit coachtraject iets voor jou. Het doel van dit traject is NIET om je op een dieet te zetten, maar om je leefstijl zodanig aan te passen dat het 1) haalbaar is 2) helpt om je doel te bereiken 3) duurzaam is.

In het intakegesprek bekijken we je huidige leef-/ eet- en beweegpatroon. Op basis daarvan krijg je gelijk al een aantal adviezen mee naar huis. In de daarop volgende consults help ik je om op het juiste spoor te blijven en blijven we continu zoeken en kijken naar aanpassingen en gezonde keuzes die bij jou passen, die je in kunt passen in je leven en die je helpen om je doel te bereiken: blijvend afvallen.

Jij hebt het stuur in handen!

Stuur